Dijital Pano Duyuru Portalı

Başkanlığımızca yapılan analiz ve yazılım geliştirme çalışmaları sonrasında oluşturulan elektronik duyuru yazılımı "Dijital Pano Duyuru Portalı" üzerinden üniversitemiz birimlerinin hizmetine sunulmuştur. Üniversitemiz bağlı birimlerinde açık ve kapalı ortamlarında personel ve  öğrencilerine yönelik kurum içi eğitim süreçlerinde duyurulacak olan faaliyetlerin iletilmesinde kullanılacak afiş, video, poster ve yazılı metinler gibi iletişim materyalleri, dijital ekranlar üzerinden yayınlanabilecek ve ilgili yayınlar https://duyuruportali.odu.edu.tr/ üzerinden izlenilebilecektir.

Yazılım, eğitim öğretim sürecinde öğrencilerimize iletilmesi gereken ilan ve duyurular; dijital görsel yayınlar üzerinden yayınlanarak hızlı ve etkin bir iletişim imkanı sunmakta olup ilanlardaki baskı ve kırtasiye kullanımı ortadan kaldırarak doğanın korunmasına ve mali kaynak israfının önlenmesine katkı sunmaktadır. Sistem, ağ ortamından yönetildiği için idarecilerimizin zaman ve iş yükü kaybını önlemekte, çağdaş teknolojinin imkanlarını kullanma fırsatı sunmaktadır.

Eklenme Tarihi : 04-01-2024 15:11:23