Microsoft Eğitimleri

Ordu Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızın Microsoft Türkiye Ofisi eğitim işbirliğinde Microsoft Ürünlerinin doğru ve verimli kullanımına yönelik Üniversitemizin Akademik/İdari personelleri ve Öğrencilerine, sertifikalı uzaktan eğitim programları gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen eğitimler sırasıyla "Microsoft Word, Excel, Teams, OneDrive, OneNote, Forms, Sway, PowerAutomate, PowerPoint ve Microsoft Eğitim Portalları-Öğrenci Avantajları” eğitimleri olmak üzere düzenlenen program başarıyla tamamlanmıştır. Eğitimlere tam zamanlı katılım sa ğlayanlara, Microsoft Eğitimci Merkezince “Microsoft Yenilikçi Eğitmen (MIE) Sertifikası” verilmektedir. Eğitime katılım sa ğlayamayan ve bilgi almak isteyen kullanıcılarımız için eğitim videoları, Başkanlığımız web sayfası, duyurular alanında yayınlanmıştır. Microsoft Türkiye Ofisi’ne ve personellerimize katkılarından dolayı kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi : 17-05-2022 08:47:03