Kısmi Zamanlı Öğrenci Modülü

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan kısmi zamanlı öğrenci çalıştırılması işlemlerinin sağlıklı yürütülmesi için otomasyon sistemine ihtiyaç duyulmuş ve dairemizden bu konuyla ilgili yazlım geliştirme talepleri olmuştur. Yazılımın, planlama ve analiz çalışmaları ilgili daire ile birlikte yürütülmüş olan “Kısmi Zamanlı Öğrenci Modülü” Başkanlığımız yazılım geliştirme uzmanlarımız tarafından kodlama çalışmaları tamamlanarak sistem tüm bileşenleri ile çalışır durumda hizmete alınmıştır.

Oluşturulan modül ile kısmi zamanlı çalıştırılacak öğrenci taleplerinin toplanması, başvuru, seçim, işe giriş, işten çıkış ve aylık puantaj işlemlerinde kurum otomasyonlarından da faydalanarak zaman ve kâğıt israfından tasarruf sağlanmıştır. Yazılım kullanıcı dostu kolay ara yüzü ile işlemlerin sistematik olarak hızlı bir şekilde yürütülmesi ve sonuçlanmasını sağlayarak kurumun kendi kaynağı ile oluşturulmuş etkin kullanılabilecek yeni bir sistem üniversitemize kazandırılmıştır.

Eklenme Tarihi : 10-12-2021 16:16:57