Veri Yönetim Sistemi Uygulamaya Alındı

Planlaması ve analiz çalışması Başkanlığımız tarafından yapılan ve üniversitemizde kullanılan otomasyonlardaki verileri sınıflandırıp analiz edilecek duruma getirerek sunan Ordu Üniversitesi Veri Yönetim Sistemi tamamlanarak hizmete alınmıştır.

Veri Yönetim Sisteminde akademik ve idari personelimizin cinsiyet ve yaş dağılımları, hizmet sınıfı ve unvan dağılımı, öğrencilerimizin birim, cinsiyet, bölüm ve dal dağılımları, bilimsel araştırma projelerinin dağılımları, fiziki alanlar gibi sistem tarafından sürekli güncellenen bilgiler yer almaktadır.

Veri Yönetim Sisteminde ayrıca akademik personel bilgileri YÖKSİS otomasyonundan canlı olarak alınarak sistemde görüntülenmektedir.

Akademik ve idari personelimiz, kurumsal e-posta sistemine girişte kullandıkları kullanıcı adı ve şifre ile Veri Yönetim Sistemine giriş yapabilmektedir.

Eklenme Tarihi : 28-02-2019 16:39:48