BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Office 365 & Microsoft Teams & Öğrenci Eposta

Office 365 & Microsoft Teams & Öğrenci Eposta kullanıcı bilgileri düzenlenmiştir.

Kullanıcılarımız https://www.office.com/ bağlantısını tıklayarak açılan sayfada kullanıcı adı kısmına öğrenciler;

öğrenci numarası@ogrenci.odu.edu.tr (ör: 12345678901@ogrenci.odu.edu.tr) şifre kısmına ise OuTc Kimlik Numarası@  (ör: Ou12345678901@) yazarak ve ilk girişte şifrelerini değiştirerek, personel;

personeladisoyadi@orduuniversitesi.onmicrosoft.com (ör: fatihcotuk@orduuniversitesi.onmicrosoft.com) şablonunu kullanarak giriş yapabilirler.

Şifre talepleri için personelimiz üniversite ana sayfasında yer alan Hızlı Erişim > BİDB Servis > BİDB Servis Giriş  sırasını takip ederek Teknik Servis biriminden genel talep oluşturmalıdır, öğrencilerimiz için şifre talebi aynı yol izlenerek kendi okulları öğrenci işleri birimi tarafından öğrencinin güncel iletişim bilgisi verilerek yapılmalıdır.

Microsoft Office 365 kurulum dosyası için tıklayınız!

Microsoft Teams kurulum dosyası için tıklayınız!

Microsoft OneDrive

İş veya okul için OneDrive nedir? Tıklayınız.

Microsoft OneDrive giriş kılavuzu için tıklayınız.

OneDrive video eğitimi için tıklayınız.

Kampüs Dışı Erişim (Global Protect)

Kurumumuz bilgi güvenliği kapsamında kampüs dışarısından iç ağa bağlantı için Proxy yerine VPN yöntemine geçmiştir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Not: Herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda BİDB Destek için Fatih ÇOTUK’ a 0452 226 5200 / 2840 hattı veya “cotuk@odu.edu.tr” mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Eklenme Tarihi : 12-09-2022 15:57:11