Microsoft Eğitimleri Duyurusu

Microsoft eğitim çözümleri kapsamında Ordu Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızın Microsoft Türkiye Ofisi ile yapmış olduğu eğitim iş birliği çerçevesinde Üniversitemizin Akademik ve İdari personelleri ile Öğrencilerine yönelik sertifikalı uzaktan eğitim programları gerçekleştirilmiştir. Eğitimlere katılım sağlayamayan ve bilgi almak isteyen kullanıcılarımız için telafi eğitim programı videoları ve ücretsiz olarak sunulan Microsoft Eğitim Paketinin yer aldığı Teams ekibi oluşturulmuştur. Teams ekibine katılım işleminden sonra eğitim ile ilgili sertifikanızı oluşturup, yazdırabilirsiniz.

Microsoft Eğitim Paketi; tez yazma, özgeçmiş hazırlama, e-postalarınızın yönetimi ve etkili sunum hazırlama gibi konularında ve birçok alanda sizlere detaylı bilgiler vermektedir. Ayrıca yapacağınız işler noktasında sizlerin zamanını daha planlı bir şekilde yönetmenizi ve sizi öne çıkaracak birçok ipucunu bulabileceksiniz. İlgili videolar ve Microsoft Eğitim Paketinin yer aldığı Teams ekibine katılma ve sertifika edinme yöntemini anlatan kılavuza ulaşmak için tıklayınız.

Not: Herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda BİDB Destek için Fatih ÇOTUK’ a 0452 226 5200 / 2840 hattı veya “cotuk@odu.edu.tr” mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Eklenme Tarihi : 23-03-2022 11:06:27