Personellerimiz ve Öğrencilerimiz İçin Şifre Portalı

Personel Şifre Portalı

Kurumsal E-posta sistemi için “şifremi unuttum” ekran arayüzü değişmiş ve sadece kullanıcı adı ile giriş yaparak yeni şifre edinilebilecektir. Mevcut şifrelerini kılavuzda da belirtildiği üzere en az 8 karakterden oluşturması; büyük harf, küçük harf, rakam ve özel karakterden oluşturulması nedeniyle şifrelerini değiştirmeleri önem arz etmektedir.

Personel şifre portalı kullanım kılavuzu için tıklayınız.

Öğrenci Şifre Portalı

Tüm öğrencilerimizin Wİ-Fİ ye bağlanmak, Kütüphane Ortamında kullandıkları ve VPN de kullanabildikleri (öğrencino@ogrenci.odu.edu.tr) adreslerinin ilk şifrelerini daha kolay değiştirebilme imkânı sağlanmıştır. Öğrencilerimiz mevcut şifrelerini kılavuzda da belirtildiği üzere en az 8 karakterden oluşturması; büyük harf, küçük harf, rakam ve özel karakterden oluşturulması nedeniyle şifrelerini değiştirmeleri önem arz etmektedir. Değiştirilen bu şifre "Office 365 & Microsoft Teams & Office 365 Öğrenci Epostası" için kullanılmayacaktır.

Öğrenci şifre portalı kullanım kılavuzu için tıklayınız.

Eklenme Tarihi : 28-10-2022 09:42:03