Kurumsal Web Sayfamız Görme Engelli Kullanıcıların Erişimine Uygun Olarak Hazırlandı

Ordu Üniversitesi kurumsal kimliği, renk ve desenleri ile yenilenen üniversitemiz kurumsal web sayfası aynı zamanda görme engelli kullanıcılarımız içinde erişilebilir nitelikte tasarlanarak hizmete alınmıştır.

Üniversitemiz web sayfasının daha geniş kitleler tarafından kullanımının sağlanması ve standart yapıdaki web sayfasını kullanamayan ve bu sayfaya erişilebilirliği mümkün olmayan görme engelli kullanıcıların sayfamıza ulaşabilmesi için çalışma başlatılmıştır. Görme engelli olup kurumsal web sayfamıza erişmek isteyenlerin bu ihtiyaçları üniversitemiz tarafından önemsenerek beklentiler doğrultusunda uygun kodlama teknikleri kullanılarak çalışmalar tamamlanmış ve farkındalığa katkı sağlanmıştır.

Üniversitemiz kurumsal web sayfasının görme engelliler için erişilebilir olması üniversitemizde öğrenim gören görme engelli öğrencilerin eğitim ve öğrenim hayatlarını da kolaylaştıracak bir unsurdur.

Eklenme Tarihi : 25-04-2019 10:38:01