Bidb Servis Yazılımı Ebys Entegrasyonu Tamamlanmıştır.

BİDB Yazılımı;

2016 Nisan ayın ’da yayınlanan “BİDB servis” adlı hizmetimiz Bilgi işlem daire başkanlığı personeline ve tüm Ordu Üniversitesi personelinin hizmetine açılmıştır.

Amacı;

Ordu Üniversitesindeki tüm personelin, Bilgi işlem daire başkanlığına göndermiş olduğu taleplerin ve isteklerin elektronik ortamda tutulması, raporlanması ve kayıt altına alınması ile iş takibin rahatça yapılması ve isteğin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini hedeflemiştir. Günden güne eklenen modüllerle işlevselliğini geliştirmeye devam etmektedir.

Ordu Üniversitenin satın almış olduğu Elektronik Belge Yönetimi yazılımı ile 2016 Aralık ayında “BİDB Yazılımı” ile Entegrasyon gerçekleşmiştir. Bu sayede yazılıma gelen tüm taleplerin resmiyete kavuşmuştur.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00