Network Takip Sistemi

Üniversitemiz internet ağı (network) altyapısında kullanılan switchlerin takibi ve yönetilmesi ile ilgili Başkanlığımız tarafından planlaması ve analiz çalışması yapılan Ordu Üniversitesi Network Takip Sistemi tamamlanarak hizmete alınmıştır.

Network Takip Sisteminde akademik ve idari personelimizin internet bağlantılarında, fiziksel bir problem olmaması durumunda (switch arızası, elektrik arızası, port arızası v.b) hızlı sorun tespiti ve çözüm üretilmesiyle birlikte kesinti süresinin en aza indirilmesi amaçlanmıştır.

Akademik ve idari personellerin mevcut portlarında yaşanan sorun ve değişiklikleri Başkanlığımıza bilgi vermeleri durumunda, sorunun çözülüp yeni kullandıkları port bilgileri anında sisteme işlenerek, internet erişiminde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması sağlanacaktır.

Eklenme Tarihi : 01-08-2019 13:34:23