BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Office 365 & Microsoft Teams & Öğrenci Eposta

Office 365 & Microsoft Teams & Öğrenci Eposta kullanıcı bilgileri düzenlenmiştir.

Kullanıcılarımız https://login.microsoftonline.com/ bağlantısını tıklayarak açılan sayfada kullanıcı adı kısmına öğrenciler;

öğrenci numarası@ogrenci.odu.edu.tr (ör: 12345678901@ogrenci.odu.edu.tr) şifre kısmına ise OuTc Kimlik Numarası@  (ör: Ou12345678901@) yazarak ve ilk girişte şifrelerini değiştirerek, personel;

personeladisoyadi@orduuniversitesi.onmicrosoft.com (ör: fatihcotuk@orduuniversitesi.onmicrosoft.com) şablonunu kullanarak giriş yapabilirler.

Şifre talepleri için personelimiz üniversite ana sayfasında yer alan Hızlı Erişim > BİDB Servis > BİDB Servis Giriş  sırasını takip ederek Teknik Servis biriminden genel talep oluşturmalıdır, öğrencilerimiz için şifre talebi aynı yol izlenerek kendi okulları öğrenci işleri birimi tarafından öğrencinin güncel iletişim bilgisi verilerek yapılmalıdır.

Microsoft Office 365 kurulum dosyası için tıklayınız!

Microsoft Teams kurulum dosyası için tıklayınız!

Eklenme Tarihi : 27-11-2018 13:47:48

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'C:\Program Files\MaestroPanel\php\v5.4\ext\php_zip.dll' - The specified module could not be found.

Filename: Unknown

Backtrace: